JALUZELE DE EXTERIOR


Sunt montate pe fatada cladirilor oferind o buna protectie solara dar si un control al luminii, fiindca lamelele de aluminiu se pot regla dupa preferinta fiecaruia. Acestea se integreaza foarte bine in arhitectura cladirii, conferindu-i un aspect modern si profesional, intalnidu-se mai des pe cladirile cu birouri sau hale industriale, dar sunt folosite si pentru locuinte private. Datorita ghidajelor laterale, jaluzelele sunt protejate impotriva vantului si a furtunilor, astfel incat acestea vor ramane nemiscate in aceste conditii meteorologice.

JALUZELE EXTERIOARE

Sunt montate pe fatada cladirilor oferind o buna protectie solara dar si un control al luminii, fiindca lamelele de aluminiu se pot regla dupa preferinta fiecaruia.
Acestea se integreaza foarte bine in arhitectura cladirii, conferindu-i un aspect modern si profesional, intalnidu-se mai des pe cladirile cu birouri sau hale industriale, dar sunt folosite si pentru locuinte private.

RULOURI EXTERIOARE

Confectionate cu lamele din Aluminiu sau PVC, acestea sunt considerate cea mai eficienta solutie in protejarea spatiului interior impotriva razelor solare, oferind si o solutie pentru izolarea fonica si o masura antiefractie. In functie de destinatia rulourilor se poate opta pentru diferite sisteme antiefractie care constau in blocarea rulourilor exterioare. Sistemul de inchidere simplu se monteaza pe ultima lamela a ruloului iar prin actionarea din interior se blocheaza deschiderea acestuia din exterior.

OBLOANE ALUMINIU

Au fost concepute ca sistem de umbrire, dar acestea au si un rol estetic, oferind dinamism si prestigiu fatadei locuintei. Rolul lor functional este de a ajusta lumina in incapere, izolare fonica si terminca suplimentara, dar si de a oferi protectie, in special in cazul caselor de vacanta.