COPERTINE


Cunoscute şi sub numele de marchize, dar mai cunoscute sub denumirea de copertine (copertine mobile, copertine retractabile, copertine verticale), acestea sunt sisteme de umbrire compuse dintr-o pânză specială care asigură protecția și umbrirea spațiilor deschise, cum ar fi balcoane, terase, verande sau ferestre aducând și o îmbunătățire estetică acestora.

COPERTINE RETRACTABILE

Este tipul clasic de copertină, cu o structură rezistentă din aliaje ușoare, dotată cu două brațe retractabile, fiind destinată pentru o utilizare zilnică în special spațiilor comerciale. Opțional copertinele retractabile pot fi motorizate prin telecomanda sau comutator, iar pentru protecția acestora împotriva rafalelor de vânt, acestea pot fi dotate cu senzor de vânt, iar dacă se dorește deschiderea lor doar în zilele însorite, de asemenea pot fi dotate cu senzor de soare.

COPERTINE DE BALCON

Proiectate să fie simple și adaptabile balcoanelor au aceleași atribuții ca și toate copertinele, doar că acestea au fost concepute în special pentru balcoane și terase aflate la înălțimi mari, deoarece acolo curenții de aer sunt mai puternici.

COPERTINE VERTICALE

Aceasta se folosește în special pentru protecția de soare, ploaie, vânt sau praf a balcoanelor si teraselor. Este un model de umbrire simplu, pe baza unui tambur cu suport de prindere pe tavan sau de perete.

COPERTINE CU BRATE LATERALE

Acestea sunt solutii de umbrire compuse dintr-un sistem, pe care ruleaza o panza speciala care asigura protectia si umbrirea spatiilor deschise, cum ar fi balcoane, terase sau verande aducand si o imbunatatire estetica acestora.

PRELATE DE SOARE

Sunt o solutie accesibila si functionala impotriva razelor UV (asigurand pana la 95% protectie impotriva acestora), oferind si un grad ridicat de umbrire. Materialele folosite sunt de calitate superioara, durabile, rezistente la vant si expunerii prelungite la soare, fara a-si schimba proprietatile.